La funció per poder triar l’orientació sexual arriba a «Els Sims 4», te resolem tots els dubtes!

L’equip dels Sims ha publicat una nova publicació al seu bloc oficial a TheSims.com on revela la informació sobre la funció d’orientació sexual, que arribarà gratuïtament per a TOTS al joc bàsic de Els Sims 4 aquest mes.

Vos n’adjuntam la traducció amb un apartat molt interessant de dubtes i respostes:

Orientació sexual a Els Sims 4

Hola gent! Sóc SimGuruJessica, el responsable del disseny del paquet d’expansió de Els Sims™ 4 High School Years. Avui m’agradaria parlar-vos de la propera funció d’orientació sexual que estarà disponible a la propera actualització del joc base.

Passat, present i futur

Com a equip, considerem la creativitat, el descobriment, la inclusió i el joc com a valors fonamentals i ens esforcem cada dia per celebrar la diversitat, l’equitat i la inclusió per a la nostra gent i comunitat. Tenint això en compte, estem encantats de portar la funció d’orientació sexual a tots els Simmers. Entre aquesta actualització i la recent actualització dels pronoms, estem fent uns quants passos endavant per convertir-nos en un joc que respecta i celebra el matís i el color de la vida quotidiana.

És important reconèixer que aquests són passos d’un viatge que encara estem traçant. Queda molt més per recórrer, i tot i que no puc entrar en els detalls d’on anem exactament a continuació, si us plau, sàpiga que estem compromesos a continuar millorant la nostra representació de la comunitat LGBTQIA+.

L’autenticitat és un punt que apareix sovint pel que fa a funcions com aquesta, i amb raó. Com a tal, intentaré treure una mica el teló i parlaré dels nostres esforços per assegurar-nos que ho hem fet bé. Molts membres de l’equip, inclòs jo mateix, formen part de la comunitat LGBTQIA+. Dit això, cadascun de nosaltres de l’equip representa només una petita porció d’experiències viscudes. Com a tal, hem treballat àmpliament amb GLAAD i el projecte It Gets Better per assegurar-nos que hem captat el més ampli ventall de punts de vista possibles sobre com abordar aquesta funció d’una manera que respecti i elevi la comunitat.

Com funciona

Amb l’orientació sexual, podràs assignar una sèrie de paràmetres d’atracció per al teu Sim. A la imatge següent es mostra com apareixerà la funció d’orientació sexual a Crea un Sim.

El meu Sim se sent atret per:

Aquesta és una declaració senzilla i afirmativa de qui se sent atret al teu Sim. Si un Sim el gènere del qual no coincideix amb la configuració d’atracció del vostre Sim intenta una interacció romàntica amb el vostre Sim, serà rebutjat.

Podeu marcar qualsevol combinació de caselles d’atracció (incloent-hi totes o cap) per reflectir l’orientació romàntica del vostre sim. Més endavant, podrem ampliar-ho per incloure identitats de gènere addicionals que no tenim en aquest moment.

Entenc que aquí hi haurà preocupacions pel fet que les opcions inicials siguin binaris de gènere. Mecànicament, els Sims no binaris encara no existeixen a TS4. Tot i que hem avançat molt en la representació de Sims no binaris amb l’actualització dels pronoms, reconeixem que els pronoms no són el mateix que les identitats de gènere. Entenem que encara ens queda camí per recórrer en aquest sentit. Ho cobriré més a les PMF

El meu Sim està explorant romànticament:

Aquesta configuració controla si l’orientació sexual del teu Sim pot canviar o no a través del joc. Hi ha dues històries principals que volíem plasmar amb aquest entorn.

El primer és la història d’una persona que ha descobert qui és i té un sentit ferm i immutable de qui se sent atret. Això ho reflecteix un Sim que no està explorant romànticament. Els Sims s’han posat a «No» per explorar, no canviaran d’orientació a través del joc i rebutjaran amb fermesa els avenços dels gèneres que no els interessen.

La segona història tracta sobre una persona que encara està esbrinant coses. Els Sims amb l’exploració establerta a «Sí», encara tindran una configuració inicial d’orientació sexual segons el pas anterior, però pot canviar amb el joc. A mesura que el vostre Sim experimenta interaccions romàntiques, és possible que es trobi en un lloc molt diferent del que va començar.

El meu Sim està interessat en WooHoo amb:

Aquesta configuració determina amb qui el teu Sim pot Nyigo-Nyigo. Si esteu intentant explicar la història d’un Sim asexual, podeu deixar totes les opcions sense marcar. D’altra banda, podeu explicar la història d’un Sim aromàntic seleccionant els interessos de WooHoo, però deixant totes les caselles d’atraccions romàntiques sense marcar. Més sobre això a les PMF.

També pots explicar històries encara més específiques, com ara un Sim que pot sentir-se atret per diversos gèneres, però només interessat en la intimitat física amb un.

PMF

Necessito tenir anys de batxillerat per utilitzar l’orientació sexual?

No, absolutament no. L’orientació sexual estarà disponible per a tots els Simmers quan s’estrenen els anys de secundària. 

Per què només hi ha dues opcions de gènere?

Aquesta és una pregunta natural que cal fer donat que recentment hem publicat l’actualització dels pronoms.

Intentaré ser molt transparent amb aquest. Això es deu a limitacions tècniques. Com s’ha dit anteriorment, mecànicament, els Sims no binaris encara no existeixen a TS4. Encara heu de fer una selecció de gènere binari per al vostre Sim en la creació, independentment de la configuració del pronom. Esperem haver demostrat el nostre compromís per millorar la representació de les identitats de gènere amb funcions com ara la personalització de gènere, que us permet modificar el marc físic, les preferències de roba, l’embaràs i les opcions d’ús del bany. Considerem l’actualització dels pronoms com un altre pas important cap a una millor representació dels gèneres no binaris, però també reconeixem que els pronoms no són el mateix que les identitats de gènere.

TS4 té 8 anys en aquest moment i depèn de sistemes que originalment es van dissenyar tenint en compte un binari de gènere. En els anys transcorreguts, hem fet passos importants com ara la personalització de gènere, els pronoms i ara l’orientació sexual. És un viatge encara en curs, amb molts més passos per fer. Els sistemes mecànics adequats per donar suport totalment als Sims no binaris és un pas més en aquest viatge.

Com puc fer Nyigo-Nyigo amb un Sim que no està interessat en el romanç amb ningú?

Pregunta molt important, ja que Nyigo-Nyigo sol estar tancat darrere del romanç. Per reflectir millor els Sims aromàntics i una major varietat d’estils de vida, hem afegit la possibilitat que els Sims adults joves i més grans puguin demanar als amics propers que siguin socis de Nyigo-Nyigo.

Si accepten, ara podeu fer Nyigo-Nyigo sense els requisits previs del romanç. L’accent a la part «Si accepten», com passa amb moltes xarxes socials d’aquesta naturalesa, pot fallar i conduir a una conversa incòmode després.

Vull tornar a reconèixer que aquests temes són complexos i plens de matisos. Considerem que és una versió 1.0 i tenim moltes ganes de veure quines eines addicionals podríem afegir per permetre als jugadors explicar una gamma més àmplia d’històries.

Puc canviar manualment l’orientació sexual del meu Sim després de la creació?

Sí, podeu utilitzar la interacció «Canviar Sim» en un mirall o una aparador per accedir a CAS i canviar qualsevol dels paràmetres manualment.

On trobo aquesta configuració?

A CAS, al menú de punts suspensius a sota de la selecció de gènere.

Com afectarà això al meu joc si no canvio la configuració d’Orientació sexual?

Si no canvies cap de les configuracions d’Orientació sexual, el teu Sim es comportarà de manera romàntica com ho fa actualment abans del llançament d’aquesta funció.

Els Sims, abans de l’orientació sexual, utilitzen bàsicament la configuració anterior. No tenen cap atracció inherent cap a un gènere específic, poden canviar la seva atracció a través del joc, i WooHoo amb qualsevol gènere. Aquest segueix sent l’estat predeterminat per a un Sim nou.

Puc desactivar aquesta funció?

No. Tot i que intentem oferir als jugadors l’opció d’activar o desactivar determinades funcions de joc, les identitats LGBTQIA+ són un fet de la vida i no una opció per activar i apagar.

En conclusió

Estem encantats de permetre que tots experimenteu aquesta funció per vosaltres mateixos. Si us plau, comparteix els teus pensaments amb nosaltres a les xarxes socials mentre continuem construint junts cap a un futur més inclusiu!

Fins aquí la traducció! Vos agrada aquesta novetat del joc? Encara vos genera dubtes o la farieu d’una altra forma?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s