Actualització i nou paquet d’expansió: Anys d’Institut!

TheSimsOficial, en el passat directe de divendres 15 de juliol, ens van explicar moltes novetats tant de la propera actualització que arribarà al joc base com també del gameplay del nou paquet d’expansió: d’Anys d’Institut! A continuació pots consultar la llista de novetats que arribaran al joc aquests dies:

Parets corbes

Els simmers fa molt de temps que reclamem les parets corbes i sembla ser que per fi ens han escoltat!

Ara les parets corbes es poden col·locar com a habitacions, de manera similar a col·locar plataformes i fonaments. La mida es pot ajustar al vostre gust després de la col·locació. Hi haurà un filtre nou a les seccions de finestres i portes de Construir/Comprar que us permetrà trobar fàcilment finestres i portes compatibles amb parets corbes.

Pors i desitjos

Els desitjos i les pors finalment tornen a Els Sims i són fins i tot millors que els seus predecessors. A diferència dels capritxos, els desitjos i les pors s’adaptaran més als trets i la personalitat únics del vostre Sim. Els Sims tindran tres desitjos; un desig a llarg termini, un desig a curt termini i un desig reaccionari que fluctua en funció d’on es troben i del que estan fent. Si són al gimnàs, pot ser que tinguin un reaccionari que vulgui fer exercici, per exemple. Els Sims desenvoluparan pors al joc basant-se en experiències viscudes negatives. Si el vostre Sim experimenta un incendi a la casa, pot tenir por del foc, per exemple. Les pors no són només una cosa negativa, però! Els teus Sims tindran l’oportunitat d’enfrontar-se a la seva por i vencer-la, o poden triar viure amb la por.

Orientació sexual

L’equip de Els Sims consideren la creativitat, el descobriment, la inclusió i el joc com a valors fonamentals i s’esforcen cada dia per celebrar la diversitat, l’equitat i la inclusió per a la gent i comunitat de Els Sims i ens porten la funció d’orientació sexual a tots els Simmers. Aquesta funció no es podrà desactivar.

Amb l’orientació sexual, podràs assignar una sèrie de paràmetres d’atracció per al teu Sim a Crea un Sim: per qui se sent atracció, explorar romànticament i si està interessat en fer nyigo nyigo.

Pèl corporal

Una altra caracerística que demanàvem era la incorporació de pèl corporal i a la fi arriba amb aquesta actualització a braços, cames i esquena tant per sims masculins com femenins, que fins i tot es podran afaitar. Els Sims permetran desactivar l’opció de creixement del cabell des del CUS.

En Simgurú George va concretar que el pèl facial també estarà disponibles per sims que s’identifiquin com a masculins encara que tinguin l’aparença física femenina.

Telèfons mòbils i xarxes socials

El propi telèfon intel·ligent ara tendrà una interfície d’usuari i un disseny més basats en aplicacions, semblants a la pantalla d’inici d’un telèfon intel·ligent real. També han afegit molts dissenys de telèfons nous perquè personalitzeu l’aspecte del vostre telèfon. Els dissenys del telèfon també són millors; ara personalitza l’aspecte del telèfon en el joc en lloc de només la interfície d’usuari.

També ens permetran socialitzar amb els mòbils i fer videotrucades.

Gustos i tírries

Al sistema de gustos i tírries han afegit un apartat sobre moda que ens permetrà escollir les preferències en els diferents estils de roba com moda boho, country, hipster, entre d’altres.

Gameplay d’Anys d’Institut

Hi ha moltes novetats en aquest paquet d’expansió que està enfocat totalment en la vida dels nostres sims adolescents com són feines, aspiracions, trets… Ara us les expliquem totes!

Comencem amb dues noves professions a temps parcial que són molt actuals: simfluencer i streamer de videojocs.

Els Sims ens han mostrat una nova aspiració Adolescent que només estarà disponible per l’etapa de vida d’adolescent. Si el nostre sim és infant o jove no apareixarà en la llista d’aspiracions.

 • Fan de viure a tope: aquest sim vol viure la vida sense preocupacionsni regles per exprimir-la al màxim.
 • Ídol admirat: aquest sim vol crear tendènciar, ser popular i influent.
 • Llama del drama: aquest sim vol drama a tota hora.
 • Enfocat en cumplir les seves metes: aquest sim vol ser el millor en tot, estudis, esport, diners.

També afageixen nous trets:

 • Fan de la superació: augmenta més ràpid el nivell d’habilitats i se sent feliç quan acaba tasques laborals, però els hi costa mantenir la relació amb els seus amics.
 • Juerguista: gaudeix de les festes i que tothom s’assabenti.
 • Socialment maldreste: té problemes per relacionar-se socialment i genera carisma més lentament, però obté potents estats d’humor i sentiments si aconsegueixen sobreposar-se a la seva malaptesa i nerviosisme.

Però el que més estàvem esperant els simmers és el funcionament de les classes. Durant el dia a l’institut els nostres sims hauran d’anar acomplint objectius per millorar en el rendiment acadèmic i millorar les notes.

Tenim dos torns de classe, pel matí les classes seran de 10h a 11h i per la tarda de 14h a 15h perquè l’important serà la socialització a la cafeteria, les activitats extraescolars, etc.

Les assignatures de l’isntitut seran: matemàtiques, ciències naturals, ciències socials, llengua i literatura, art, informàtica, economia i empresa i llengua extranjera. Un dia a la setmana després de les classes hi haurà sessions d’estudi voluntàries.

Si el teu sim vol divertir-se a l’institut pot fer bromes a les taquilles, manipular la megafonia de l’escola i faltar a classe, però vigileu que no us enxampin o us podran castigar i fins i tot no graduar-se. Si no es gradua no podrà assistir a la universitat i algunes de les professions no estaran disponibles!

Les activitats extraescolars seran de 15:30 a 17:30. El teu sim s’haurà d’apuntar a través del telèfon o des d’un ordinador. Les activitats són:

 • Membre de l’equip d’escacs.
 • Membre de l’equip d’informàtica.
 • Membre de l’equip d’animadores.
 • Membre de l’equip de fútbol americà.

És important tenir en compte que si el teu sim forma part d’un equip d’activitat extraescolar no podrà tenir una feina.

Aplicació Trendi: compra – venta de roba

Els nostres adolescents poden ser uns grans Simfluencers!
Amb la nova aplicació de Trendi en el que podrem vendre modelets de roba, comprar els articles disponibles i donar-li bombo a les noves tendències!

Podem crear aquets modelets en la pròpia habitació o bé visitant la botiga Tutite on apart de poder mirar la roba en exposició, els teus Sims es poden demanar un te de bombolles i a més a més parlar amb la propietària de les tendències més populars del moment.

Al moment de crear modelets, se’ns obrirà una mena de CAS, on el model es un maniquí, podem escollir la roba i predeterminar un estil o bé, crear el nostre propi estil. Aquest modelet creat se’ns guardarà al inventari del Sim i des de allí podrem decidir si ficar-nos ‘el, vendre’l o regalar-li a un altre Sim.

Tot modelet pertany a una tendència. Lluir i promocionar un modelet augmenta la seva popularitat i la de la tendència a la que pertany.

Promocionar modelets amb èxit i vendre’ls fa que es guanyin seguidors i un major nombre de seguidors augmenta les ventes exitoses al Trendi.

Parcs atraccions

A on podem tenir una cita perfecta pels nostres Sims? Si, al parc d’atraccions!
Esta ubicat a la part del port de Copperdale, així que unes vistes magnífiques tindrem, tant de dia com de nit!


El parc consta dos parades de menjar, on tindrem també els tes de bombolles i pastes vàries, gelats i begudes.

Òbviament no podem treure la vista amb les tres atraccions:

 • Nòria
 • Túnel de l’amor
 • Casa del terror

On les tres tindrem interaccions per muntar sol, en parella i Nyigo Nyigo (per adolescents seria enrotllar-se; Sempre i quan els Sims adolescents tinguin un interès romàntic alt i us surti una interacció per a preguntar si es volen enrotllar i accedeixin.)

També ens poden sortir situacions a escollir al muntar alguna atracció, com per exemple al túnel de l’amor, i segons les nostres decisions guanyaran més o menys interès romàntic i tindran diferents estats d’ànim.

I per últim, però no menys important, tenim un fotomató, on el nostre Sim es podrà fer fotos normals sol, fotos segons l’estat d’ànim que tingui i amb un altre Sim.

Ball de promoció

Puja el volum i prepara’t per a la festa! Els teus Sims adolescents ballaran tota la nit amb aquest nou esdeveniment de final de curs. Tria el teu modelet especial, cerca parella de ball, decora i organitza l’espai, menja, balla, vota qui mereixen ser els reis del ball i crea records per tota la vida dels teus sims!

Món

El món ja s’havia filtrat a xarxes fa unes setmanes i durant el directe ens l’han confirmat. Copperdale consta de 3 barris on l’element principal és el llac LaSuli: Rockridge Heights (on es troba l’institut) amb 2 solars, Prescott Square amb 5 solars i Plumbite Cove amb 5 solars.

Morts

Els Sims han inclòs dues noves morts molt relacionades en la vida dels adolescents.

Mort per bomba fètida: si el teu sim preparant una broma amb una bomba fètida falla, li explotarà a les mans matant al teu sim.

Mort per llegenda urbana: els adolescents poden aprofunditzar en les llegendes urbanes de la ciutat i fer que apareguin les mítiques figures de terror. A vegades serà una simple broma divertida d’adolescents, però també podrà espantar als sims fins la seva mort.

Aquesta és la llista de novetats que tindrem aquesta setmana amb l’actualització gratuïta de dia 26 de juliol i la nova expansió disponible a partir del 28 de juliol! T’agraden? Deixa’ns la teva opinió o comenta’ns a les xarxes socials!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s