Reptes de Nadal!

Aquest mes de desembre hem pensat un DOBLE repte de temàtica nadalenca: “El meu Nadal als Sims” i "Crea la mare hivern". A continuació trobareu totes les aportacions de la comunitat! El meu Nadal als Sims El Nadal és un moment màgic de trobades familiars i amb amics i on cada família té les seves … Sigue leyendo Reptes de Nadal!

Celebra la Castanyada i Halloween amb Simsaddictes!

Comença l'octubre i amb ell... La Castanyada i Halloween! I per això des de SimsAddictes proposam un nou repte d'octubre: Crea una història, construcció o Sims amb temàtica castanyada abans del 28 d'Octubre i publica'l a xarxes amb el hashtag #AddictesAlsReptes i #Castaween2022 No oblideu utilitzar les DOS etiquetes perquè poguem trobar les vostres creacions, … Sigue leyendo Celebra la Castanyada i Halloween amb Simsaddictes!

Actualització i nou paquet d’expansió: Anys d’Institut!

TheSimsOficial, en el passat directe de divendres 15 de juliol, ens van explicar moltes novetats tant de la propera actualització que arribarà al joc base com també del gameplay del nou paquet d'expansió: d'Anys d'Institut! A continuació pots consultar la llista de novetats que arribaran al joc aquests dies: Parets corbes Els simmers fa molt … Sigue leyendo Actualització i nou paquet d’expansió: Anys d’Institut!

La funció per poder triar l’orientació sexual arriba a «Els Sims 4», te resolem tots els dubtes!

L'equip dels Sims ha publicat una nova publicació al seu bloc oficial a TheSims.com on revela la informació sobre la funció d'orientació sexual, que arribarà gratuïtament per a TOTS al joc bàsic de Els Sims 4 aquest mes. Vos n'adjuntam la traducció amb un apartat molt interessant de dubtes i respostes: Orientació sexual a Els Sims 4 … Sigue leyendo La funció per poder triar l’orientació sexual arriba a «Els Sims 4», te resolem tots els dubtes!