La màgia de Venus

La companya Racherlode ens escriu aquesta fascinant història per Addictes als Ocults! PART 1: VENUS De molt menudeta, Venus, va acabar perduda entre els viatges espacials, al Regne de la màgia, ací la família Arion, la vegeren i al tindre la mateixa edat que Atelier, van decidir acollir-la fins que aparegueren els pares. A casa … Sigue leyendo La màgia de Venus

Actualització i nou paquet d’expansió: Anys d’Institut!

TheSimsOficial, en el passat directe de divendres 15 de juliol, ens van explicar moltes novetats tant de la propera actualització que arribarà al joc base com també del gameplay del nou paquet d'expansió: d'Anys d'Institut! A continuació pots consultar la llista de novetats que arribaran al joc aquests dies: Parets corbes Els simmers fa molt … Sigue leyendo Actualització i nou paquet d’expansió: Anys d’Institut!

La funció per poder triar l’orientació sexual arriba a «Els Sims 4», te resolem tots els dubtes!

L'equip dels Sims ha publicat una nova publicació al seu bloc oficial a TheSims.com on revela la informació sobre la funció d'orientació sexual, que arribarà gratuïtament per a TOTS al joc bàsic de Els Sims 4 aquest mes. Vos n'adjuntam la traducció amb un apartat molt interessant de dubtes i respostes: Orientació sexual a Els Sims 4 … Sigue leyendo La funció per poder triar l’orientació sexual arriba a «Els Sims 4», te resolem tots els dubtes!

Actualització 27/07/2021: Correcció d’errors

Electronic Arts ha anunciat una nova actualització dels #Sims4 [PC: 1.77.146.1030 / Mac: 1.77.131.1230; Consoles: versió 1.45], que consisteix en una xicoteta correcció d'errors derivats de l'anterior actualització. Et mostrem tot el que han corregit! Correccions d'errors Consoles A PlayStation, el nou pack #VidaRural apareix ara entre els packs d'expansió en la secció Packs del … Sigue leyendo Actualització 27/07/2021: Correcció d’errors

Actualització 20/07/2021: Totes les novetats!

Front al llançament del nou pack #VidaRural, tenim una nova actualització: PC: 1.77.131.1030 / Mac: 1.77.131.1230. Les nostres simsaddictes, @winsenhousen, @simmervalenciana i @amandasimmer van fer un directe al nostre canal de YouTube ensenyant-nos totes les novetats. Comencem! Noves decoracions Amb la col·laboració de dos artistes de la comunitat LGTBIQ+, s'han afegit dos quadres preciosos, com … Sigue leyendo Actualització 20/07/2021: Totes les novetats!