La màgia de Venus

La companya Racherlode ens escriu aquesta fascinant història per Addictes als Ocults!

PART 1: VENUS

De molt menudeta, Venus, va acabar perduda entre els viatges espacials, al Regne de la màgia, ací la família Arion, la vegeren i al tindre la mateixa edat que Atelier, van decidir acollir-la fins que aparegueren els pares.

A casa dels mags, mentre ells aprenien màgia, Venus aprenia a controlar els seus poders.

Anaren passant els anys i els pares no apareixien, així que d’alguna manera acabaren sent una família.

Però Venus no acabava de sentir-se plena i volia saber dels seus orígens, ja que quasi no recordava res d’aquesta època.

Atelier fa un temps li va dir que l’ajudaria a buscar-los i ara que són adolescents, pareix que siga el moment de començar la investigació.

PART 2: ALIENS

Quan l’accident, les mares van anar a parar a Oasis Spring, debut a que la nau es va trencar, no van tindre altre remei que quedar-se, camuflar-se i intentar arreglar-la.

El problema va vindre quan, al no estar en la seua terra natal, les peces que necessitaven per construir-la i localitzar a la seua filla, eren molt difícils de trobar.

No cesaren mai de buscar-la, alguna cosa dins d’elles els dia que, Venus seguia viva en algun lloc.

PART 3: INVESTIGACIÓ

Realment no tenien massa clar per on començar, així que decidiren tornar a preguntar als pares per si recordaven algun detall que poguera servir-los d’ajuda per començar la cerca.

Aquests els tornaren a contar com va ser la situació, com va caure Venus i com era la nau, aquesta vegada centrant-se més en els detalls i forma, van nomenar un símbol, no van poder veure’l bé però ja tenien alguna cosa per el que poder anar a la biblio a buscar més informació.

PART 4: LA NAU

Ja quasi havien acabat la nau quan es van adonar que sols els quedava un element que es trobava proper al parc central, en un lloc el qual els veïns anomenaven “ruta olvidada” encara que molts el consideraven un mite, ja que molt pocs havien aconseguit aplegar fins allí, per algun motiu aquest lloc “secret”, amagava molts elements semblants al seu món d’origen. La veritat és que, després de tants anys, no era la primera vegada que anaven i així i tot, no deixava de sorprendre’s lo molt que es pareixia a Sixam.

PART 5: RUTA OLVIDADA

En la biblioteca van estar documentant-se sobre els aliens i els possibles símbols que podien trobar, primerament els va costar trobar informació interessant, ja que al paréixer encara falta molt per aprendre sobre aquest tema, fins que al final, entre uns dels estants, quasi amagat, trobaren un llibret on parlaven d’un símbol molt similar als que els seus pares els havien dit, també llegiren que, a Oasis Spring hi havia un lloc ocult, similar a un món anomenat Sixam, on potser podrien saber alguna cosa més a sobre dels seus orígens.

PART 6: A UN PAS DE LA VERITAT

Després d’una gran planificació, es posaren de camí a Oasis Spring, Venus estava realment nerviosa, no sabia que podia eixir d’ahí, tant per a bé com per a mal, era un moment molt important en la seua vida.

Els va costar un poc aplegar, i un poquet més entrar, però una vegada van estar dins es van quedar perplexes davant d’aquell meravellós paisatge, realment les fotos del llibre no li feren justícia.

Van passar una estoneta investigant cada part d’aquell lloc, admirant les pedres, flors i peixos que hi havia a la zona, quan de colp i volta i sense esperar-s’ho, vegeren unes figures baixant pel camí, en eixe moment i intentant no cridar massa l’atenció Atelier s’arrimà a Venus i intentaren amagar-se per veure de qui es tractava.

Ja en un lloc més segur, vegeren com, aquestes sims, canviaven de forma convertint-se en unes aliens molt similars a Venus, igual que elles, pareixia que també estigueren investigant la zona. Posant l’orella sentiren que necessitaven un material, de nom molt complicat per acabar de construir la nau, que després de tants anys no podien creure que estigueren a punt de marxar, i potser trobar a…

PART 7: MÉS PROP QUE MAI

Justament en aquest moment, cedí el lloc on estaven amagades, deixant-les al descobert davant d’aquestes desconegudes. La situació es va tornar molt confusa i quan Atelier va voler donar-se compte, Venus ja anava directe a les desconegudes mentre els preguntava per allò del que estaven parlant però les desconegudes, no podien articular paraula, d’alguna forma notaven que, aquesta joveneta podria ser per fi, allò que feia tant de temps que buscaven.

PART 8: ESTRELLETA

Cassiopea i Cal·líope havien decidit anar a buscar l’element a la ruta, tenien moltes ganes d’acabar en açò després de tant de temps, així que menjaren alguna cosa, prepararen tot el necessari i mogueren cap allí.

Una vegada allí i després d’una estona recol·lectant el necessari i planejant el pròxim pas, de colp i volta escoltaren un soroll que les va fer eixir de la seua abstracció, al girar-se descobriren una joveneta que anava molt decidida cap a elles, anava camuflada però notaven que, aquesta joveneta, era alien també i a més a més, sabien que, aquesta sim era V3nu5.

PART 9: HISTÒRIA D’UNA VIDA

No eren capaç de parlar perquè no podien creure que, aquesta sim, poguera ser la seua filla. Havien esperat tantíssim a aquest moment, però com anaven a explicar tot açò?

Una vegada el shock passa’t, Cal·líope va mirar a Cassiopea, ambdues sabien que havia aplegat el moment de donar les explicacions oportunes.

Cal·líope, agafant la mà de Cassiopea va fer un pas endavant i va procedir a explicar-se.

Cal·líope: Hola V3nu5, nosaltres som Cal·líope (C4L10P3) i Cassiopea (C4510P34), imaginem que estaràs molt confusa en aquest moment, així que si vols pots analitzar-nos, tranquil·la sabem que eres alien doncs… abans de procedir a analitzar si diguem la veritat, hauries de saber que som les teues mares. Tampoc nosaltres ens ho podem imaginar, fa tant de temps que t’estàvem buscant!

Venus: Espera, espera, espera, com que sou les meues mares?!?! Que esta passant! No entenc res!

*Atelier procedí a agafarli la mà a Venus perquè sabera que estava allí en ella*

Cassiopea, avançant a Cal·líope: Ho sé, Venus, sé que açò pot paréixer una bogeria però si vols, com ha dit Cal·líope, podem analitzar-nos perquè veges que açò és real.

Venus: Està bé.

*s’analitzen*

Venus: OH NO M’HO PUC CREURE, SOU VOSALTRES DE VERES, Feia TANT DE TEMPS QUE ESPERAVA AQUEST MOMENT, tinc tantes preguntes a fer-vos! Però abans voldria presentar-vos a Atelier, tant ella com els seus pares han sigut per a mi tots aquests anys la meua família, m’han cuida’t mentre vos esperava i m’ajudat a buscar-vos.

Atelier, alçant la maneta: Hola , molt de gust de conéixer-vos. Tenia moltes ganes de conéixer la família de Venus.

Cassiopea: El gust és nostre,moltes gràcies de cuidar d’ella tot aquest temps, imagine que tindreu moltes preguntes, si vols, Cal·líope comença tu a explicar-los què va passar i després intentarem respondre totes.

Cal·líope: Està bé, farà uns 14 anys sims, quan tu tindries uns 2-3 anys, decidirem fer un viatge a la galàxia del costat perquè ens havien parlat d’un planeta molt bonic per anar de vacances però mentre estàvem en el túnel de velocitat, alguna cosa de la nau va començar a anar mal, fent que ens desviarem a tota velocitat fora del túnel, per por d’estampar-nos i que morires, Cassiopea va aconseguir soltar el teu seient pel que caigueres segura abans de xocar contra el piso, el problema va ser quan, abans de tocar terra, la màquina va sofrir un altre salt i acabarem rebotant dins del túnel fent un zig-zag estrany que ens acabà soltant a Oasis Spring, després d’açò la nau va acabar rebentada i no tinguérem altra opció que quedar-nos atorades, camuflades i intentant passar desapercebudes mentre l’arreglàvem i et buscàvem. De fet, hui havíem vingut per l’últim element per acabar de construir la nau que ens duria fins a tu.

PART 10: LA MÀGIA DE VENUS

Després d’escoltar la història, Venus se sentia aclaparada per tanta informació, tenia tantes preguntes per a fer i ara simplement no sabia com reaccionar, necessitava anar a un lloc més còmode i els va proposar anar a casa dels Arion, per presentar-los als seus pares adoptius i poder parlar i assimilar les coses millor.

Les mares de Venus acceptaren i després d’agafar l’element que els feia falta, feren rumb a Glimmerbrook, allí les esperaven Magie i Arun, els quals Atelier ja els havia informat més o menys per mòbil.

Una vegada allí, és sentaren a parlar i decidiren que, mentre acabaven la nau, Venus podia anar-se’n en elles per poder recuperar un poc de temps i després ja decidir si volia tornar al seu món d’origen en les seues mares o quedar-se a la simterra.

*unes setmanes després*

Venus i Atelier es tiraven molt en falta, realment havien viscut com germanes tota la vida i aquestes setmanes separades els va fer sentir molt assoles, Venus volia tornar a casa dels Arion però li sabia mal per les Zaniah, després de tant de temps buscant-les no volia que pensaren que no les estimava.

Però Venus, va oblidar que tant Cassiopea com Cal·líope podien llegir els seus estats d’ànim i sabien que, encara que les estimava, la seua vida era ací, a la simterra, així que li proposaren tornar a casa dels Arion, elles es mudarien oficialment a la simterra, sols que abans haurien de fer un viatge a Sixam, allí al final estava la seua família i tenien moltes coses pendents.

Venus es va posar molt contenta i va preparar la maleta per a tornar en Atelier i la que ella considerava, la seua família, encara que els va dir que voldria viatjar també a Sixam, posat que al final era el seu món d’origen i encara que el que ella considerava llar era la casa dels Arion, no podia oblidar d’on ve.

D’aquesta manera, Venus va tornar amb els Arion, però no sense abans viatjar a Sixam, i per fi ara, es sentia plena. Havia aconseguit saber d’on venia, reafirmar-se en els seus orígens i, al final, seguir vivint en la seua llar.

*Fi*

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s